dimarts, 28 de maig del 2013


Comitè Unitari de Personal
Comunicat conjunt

La negociació col·lectiva és l’ instrument de progrés laboral, social i econòmic del nostre país. És l’eina que permet la redistribució de la riquesa dins d’una empresa.
És la única forma de tenir força, tots junts, davant de l’empresari . La patronal vol tornar a un marc laboral desregularitzat, individualitzat, de domini de la por i de control absolut. Per això ens hem de mobilitzar tots i totes pels nostres drets, pels nostres convenis.
Nosaltres els encoratgem a fer-ho i ens posem al seu costat, per això us informem de les condicions que la empresa vol imposar.


CRIDA AL POBLE DE BADALONA

L’Ajuntament de Badalona pretén imposar en la nova contracta del concurs per adjudicar la neteja dels edificis municipals, escoles i  locals, unes condicions tan lesives perles treballadores i els treballadors del servei de neteja de FCC (Fomento de Construcciones y  Contratas) que poden derivar en greus conseqüències pel normal funcionament del manteniment d’aquests (col·legis i dependències municipals)

Condicions:

•           Acomiadament de 25 companyes.

•           Canvis en el  tipus de contracte , de indefinits a discontinus, la qual cosa suposa que la neteja general  que es fa el mesos  de juliol i agost quedaria  desatesa, ja que el personal anirà a l’atur.

•           Aplicació de la jornada partida (eliminació de  l’horari intensiu nocturn)  en perjudici de la qualitat de les condicions laborals del personal i de la poca efectivitat dels resultats.

•           Incompliment dels acords obtinguts amb la jornada laboral de 35 hores que estan realitzant.

•           Opacitat a l’hora de presentar el concurs als diferents grups municipals i agents socials  amb la finalitat  d’impedir el debat sobre dubtes  i aclariment que es tinguin sobre el contracte.


La plantilla de treballadors  de la neteja dels col·legis públics de Badalona necessiten  de la vostra  solidaritat i comprensió per  futures accions que poguessin portar a terme.
Entenent que aquestes arribin a perjudicar el normal funcionament d’una escola o una dependència municipal.


Les seccions sindicals recolzen la lluita de les treballadores i treballadors de la neteja per la defensa de la negociació col·lectiva del sector de la neteja que estan exigint la defensa dels acords i dels drets laborals i ho fan amb dignitat i consciència de classe.

Us encoratgem a venir a la Pl. de la Vila demà dia 28 de maig  a les 18:00 hores a l’hora del Ple Ordinari  per tal de  recolzar la protesta de les companyes i companys de la neteja.



Endavant i Força en la lluita!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada