dimecres, 29 de maig del 2013







El simulacre d’evacuació realitzat el passat dia 17 de Maig.

Els Delegats de Prevenció de la secció sindical d' UGT volem donar les gràcies a:

-Tot el públic que es trobava el divendres passat a l’edifici “EL VIVER”.
-TOT el personal que es trobava en aquell moment a l’edifici.

Tot i els problemes detectats, ressaltar la motivació i implicació del personal que va participar en el simulacre com CE, CI, UBIs, CRA, també i no menys important volem donar les gràcies als tècnics de prevenció propis i aliens pel seu treball per tal de desenvolupar la implantació del Pla d’autoprotecció de l’edifici.
Una vegada donades les gràcies perquè considerem es mereixen, volem i hem d’explicar per a qui no ho entengui encara, que és obligació de totes i tots col·laborar a crear una cultura i entrenament pràctic de cara a la gestió d’una emergència real a l’edifici. Per tant els fitxatges són i seran totalment comprovables si aquest dia tenen incidències i per tant no són la prioritat d’aquells moments. És missió de totes i tots lluitar per a bandejar la idea que els simulacres són CHORRADASi que s’han de realitzar una vegada a l’any (encara que fa 2 anys que no es realitzava cap) , els simulacres s’han de realitzar per Llei i estan pensats, dissenyats, estudiats i organitzats entre altres fins per a:
-Que en un CAS D’EMERGÈNCIA REAL, els ocupants de l’edifici sàpiguen, com han d’actuar, de forma instintiva, sense pensar i sense arribar a posar-se nerviosos.
-Detectar les mancances per canviar o modificar del que està establert en el Pla d’Evacuació o en el Pla d'Emergència.
-Millorar les deficiències que s’observin.
-Que davant una emergència real l’edifici no es converteixi en un
“ARENAS-BADALONA”.
En resum volem agrair i felicitar als participants i als organitzadors, encara que sigui per a complir la LLEI,i que ens hagués agradat la participació de la resta de delegats de prevenció atès que es detectaren una sèrie de problemes que van ser recollits durant la realització del simulacre.

Convidar-vos que participeu sempre que us sigui possible. Felicitats a totes i tots.
. LA PREVENCIÓ POT SALVAR VIDES, O ALMENYS ACCIDENTS. . LA PREVENCIÓ ÉS IMPORTANT PER A TOTS.
ELS DELEGATS DE PREVENCIÓ DE LA UGT

    

UGT secció sindical aj. Badalona
+  Francesc Layret, 65-71, 2n. pis  
+  Correu: ugt@badalona.cat
(  ext.: 934832851  int.: 2851
         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada