dilluns, 16 de febrer del 2015

No a la nova Llei de Seguretat Ciutadana!



Us recordem que la Confederació Sindical Internacional (CSI) ha designat el 18 de febrer com a Dia Mundial en Defensa del Dret a Vaga, amb l’objectiu de conscienciar i protegir un dels drets fonamentals de la democràcia. Per aquesta raó s’estan organitzant mobilitzacions arreu del món.

El procés d’involució que viu l’Estat espanyol en matèria de drets i llibertats pretén amb  Reformes que tenen per objectiu retallar les llibertats democràtiques, fer callar la protesta social i restringir-ne l’exercici davant de les polítiques de retallades, restrictives i antisocials del Govern del PP, que vol una societat que volen resignada, desmobilitzada i silenciada. Sense capacitat de resposta davant les agressions al nostre sistema de drets.

Molts han estat els esforços que s’han fet per demostrar la teòrica inviabilitat econòmica d’un sistema públic que protegeixi efectivament el dret a l’educació, a la salut i a les pensions. Amb la intenció de desarmar amb arguments tècnics els que defensem que la cohesió social  depèn de l’accés al benestar, a la igualtat d’oportunitats i al progrés per part del conjunt de la societat, en especial dels més desafavorits.

A Espanya i a Catalunya, la UGT i CCOO volem denunciar les agressions i vulneracions de drets fonamentals com el de llibertat sindical i el de vaga, rebutjar la nova Llei de Seguretat Ciutadana (“llei mordassa”) i l’actuació de la fiscalia demanant penes privatives de llibertat per a treballadors i treballadores que han participat a les vagues.




A Barcelona farem una concentració el dia 18 de febrer, a les 17.30 hores, davant de la Delegació del Govern (C. de Mallorca, 278).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada