dimecres, 10 de juny del 2015

Felicitació als partits que formaran govern a Badalona




Pensem que és indispensable tornar la confiança i el respecte als treballadors i treballadores de l’ajuntament i les seves empreses municipals, tornant la normalitat que ha de presidir en tota institució pública democràtica adquirint el seu millor funcionament.

Des de la secció sindical de la UGT volem felicitar, alhora que  fer una crida,  als partits polítics que han obtingut representació en la corporació municipal i que pretenen el canvi i la regeneració democràtica per la qual clama tot el país, així com, perquè uneixin forces i recuperin la serenitat , el diàleg i el consens per a l’ajuntament i la ciutat de Badalona.

Tanmateix, considerem imprescindible el compromís ineludible de la nova corporació i, especialment del nou equip de govern, amb els serveis públics i la seva gestió directa per empleades i empleats municipals, que s’ advoqui per l’estabilitat laboral i la recuperació de la negociació col·lectiva i els drets laborals dels treballadors i treballadores municipals. La destrucció de l’ocupació pública com a conseqüència inevitable la destrucció dels serveis essencials que ara més que mai, necessita la ciutadania de Badalona.


És temps d’il·lusió, transformació i d’alternatives per a les persones!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada