dimecres, 24 de juny del 2015

Una Nou Mandat










És un fet constatat que els països amb major cohesió social, igualtat, democràcies més fortes i participatives, i que garanteixen seguretat, justícia i treball digne, són aquelles que conten amb més i millors Serveis Públics. Per a això, és necessari articular mesures com la transparència en el finançament, definir prioritats en la prestació de serveis, garantir la protecció dels empleats públics, garantir la igualtat de tots els ciutadans a l’hora d’accedir a aquests serveis i desmuntar aquells discursos que, sota l’excusa de la crisi econòmica, pretenen desgastar la qualitat dels mateixos.
La UGT té clara la prioritat en aquesta nova legislatura: "El manteniment i la millora de serveis públics, És conscient de les dificultats i confia que el nou equip de Govern municipal, dialogui  amb tots els sindicats i, sobretot, s’habilitin taules de treball per seure a debatre i millorar el que sigui necessari perquè cal evitar que es converteixi la Mesa General de Negociació en una parafernàlia com fins ara.
Els empleats/des municipals sempre hem treballat amb esperit de servei públic i considerant que la nostra funció, consisteix a millorar el bé comú en resposta a les necessitats i demandes dels ciutadans. Per això, la motivació i la implicació, en termes retributius, professionals i de responsabilitat, resulten imprescindibles. La UGT traslladarà al nou equip de Govern la conveniència d’arribar a un acord marc que:

  1. Garantir l'Estabilitat Laboral per acabar amb la precarietat, temporalitat i inseguretat de molts empleats/des en relació al seu lloc de treball.

  1. La recuperació del poder adquisitiu dels empleats/des públics, mitjançant increments concrets garantits per clàusules de revisió salarial.

  1. Compromís en la realització de mesures per garantir les millores en les condicions de treball dels empleats/des públics:

3.1. Carrera professional.
3.2. Promoció interna.
3.3. Actualitzar Valoració Llocs de Treball
3.4. Formació especifica i actualitzada.
3.5. Conciliació de la Vida laboral.
3.6. Anticipo Jubilació policia Local.
  
La UGT considera que hem de recuperar el diàleg social i la negociació perquè només mitjançant d’aquests es poden, només , reorientar les polítiques. Per al nostre sindicat tant el diàleg com la negociació son prioritaris, ja que, no amaguem que a l’ultima legislatura que acaba han estat totalment insuficients, tot i que s’hagin assolit acords.

D’altra banda, adjuntem el manifest amb Deu punts que UGT reclama als nous ajuntaments de Catalunya 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada