dimecres, 27 de novembre del 2013

Reforma Local 1






Companyes i companys,

Ahir dimarts 26 de novembre de 2013 els representants de les seccions sindicals de UGT. i CCOO de l’Ajuntament ens hem reunit amb les companys i companyes de les seccions sindicals dels Organismes Autònoms i Empreses de l’Ajuntament de Badalona, per tal d’abordar l’ impacte que pot tenir l’aplicació de la Reforma de l’Administració Local en el nostre municipi i que es troba actualment com a Projecte de Llei al Senat. D’aquesta trobada hem pogut compartir les inquietuds que provoca el possible desplegament d’aquesta reforma.

Amb el suport de totes les Seccions Sindicals d’ UGT i CCOO presents, i donat el nostre rebuig més absolut a l’aprovació d’aquesta Llei perquè posarà en perill els serveis bàsics i més propers a la ciutadania, hem acordat portar a terme un seguiment constant de la possible aplicació d’aquesta Llei, per donar una resposta conjunta a les possibles repercussions que de la mateixa se’n puguin derivar.


Tanmateix, desprès de la recollida de signatures d’adhesió al manifest que varem realitzar ahir al vestíbul de El Viver a partir de les 7:30 fins a les 9:00 hores del matí, hem rebut nombroses trucades de companys i companyes que per diverses causes els va resultar impossible signar, per tant, tots i totes els que desitgeu la vostra adhesió al manifest el podeu fer a les seccions sindicals d’ UGT i CCOO.

Salutacions,





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada