dimecres, 6 de novembre del 2013

EL TSJC RECONEIX EL DRET DEL PERSONAL LABORAL DE LA GENERALITAT A COBRAR PART DE LA PAGA DE NADAL DEL 2012







A LA SECCIÓ D'ECONOMIA



Barcelona, 5 de novembre de 2013


La UGT de Catalunya i altres sindicats guanyen la demanda interposada contra el Govern. Uns 12.000 treballadors podran reclamar la part de la paga extra meritada


La UGT de Catalunya i altres sindicats han guanyat la demanda de conflicte col·lectiu interposada contra la decisió del Govern de retallar al personal laboral de la Generalitat la paga extraordinària de desembre de 2012. La Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya condemna a l’Administració a pagar la part meritada fins al 15 de juliol de 2012, ja que considera que l’aplicació de la retallada no pot tenir efecte retroactiu.

Es tracta d’una altra sentència guanyada per la UGT de Catalunya en aquest sentit i suposa que tot el personal laboral de la Generalitat de Catalunya (uns 12.000 treballadors) podrà reclamar la part de la paga extra de l’any passat ja meritada.

Davant de l’atracament sofert per part de l’Administració, el nostre sindicat ha defensat sempre amb contundència els drets dels treballadors públics i no pararem d’exigir per totes les vies el compliment efectiu del seus drets i condicions de treball.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada