dimarts, 28 de gener del 2014

Alcem-nos contra la reforma de la llei de l’avortament! "Jo també he avortat!"


Des de la UGT de Catalunya rebutgem enèrgicament la Llei orgànica de Protecció dels drets del concebut i de la dona embarassada, encara en fase d’avantprojecte i que derogaria l’actual Llei Orgànica de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs.
A Catalunya, hem d’alçar la veu en contra d’aquesta reforma!

Perquè vulnera la llibertat a decidir sobre el propi cos; perquè tracta les dones com a subjectes dependents i no aptes per decidir sobre sí mateixes; perquè, de nou, la capacitat econòmica marcarà la possibilitat d’avortar generant noves desigualtats ja superades; perquè posa un greu perill per a la salut de milers de dones sense recursos que hauran de recórrer a centres o clíniques il·legals que reapareixeran al mercat davant noves necessitats; i perquè aquesta reforma no només afecta les dones. Aquesta reforma és un cop d’estat als avenços socials i llibertats assolits en democràcia, que ens equiparava a la resta de legislacions europees.
Aquesta reforma és un nou atac de la ultradreta espanyola al consens, a la igualtat i a les llibertats socials.

Acte reivindicatiu: Autoinculpacions contra la reforma

Per tot això, des de la UGT de Catalunya hem organitzat un acte reivindicatiu i de protesta contra aquesta violenta reforma. Us convoquem a totes i a tots a participar d’una concentració el proper dijous, 30 de gener, a la Plaça de Manuel Vázquez Montalban (davant de la seu de la UGT de Catalunya) a les 17 hores.
Des d’allà marxarem en filera fins a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella (Nou de la Rambla, 76), on cadascuna i cadascú de nosaltres farà entrega d’un full de denúncia on ens autoinculparem d’haver avortat (tant homes com dones). Cadascú durà un cartell amb el text:  “Jo també he avortat”.

Us animem a tots i totes a participar per fer visible el rebuig ciutadà a aquesta contrareforma de la llei de l’avortament!



NO CALLAREM !!!                                              UNITS FEM FORÇA!!!


També ens trobareu:

twitter (@ugtajbdn)
Facebook (ugt.ajuntamentdebadalona@facebook.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada