dilluns, 22 de setembre del 2014

A principis del mes de juliol es va arribar a un acord per reconèixer i valorar la tasca d'atenció al públic en la modificació de la relació de llocs de treball per la càrrega de feina, l’acumulació d’usuaris i l’estrès que tenen els treballadors que fan aquestes tasques.

En aquell acord es va preveure que a partir de setembre treballaríem per:
  • Actualitzar la valoració d’altres grups de treballadors com els tècnics, ordenances, oficials d’ofici, administració, etc, així com tot el personal que fa atenció al públic, en forma de nova modificació de RLT
  • Regular la carrera professional

El que es va tancar al juliol va ser un primer pas. Les condicions negociades beneficien als treballadors dels col·lectius afectats. En aquell moment no vam poder arribar més lluny, però ara toca continuar treballant per aplicar aquests criteris a d’altres col·lectius i a la resta que fa atenció al públic.  

Si això queda així i no s’avança més ens haurem quedat amb la meitat de la feina per fer. Aquest sindicat està totalment compromès en aconseguir-ho.
 Pel que fa a mi, com a Secretaria General, el meu compromís és tan gran per forçar una nova modificació de la relació de llocs de treball que mentre romangui en el exercici de les meves funcions al front de la Secció Sindical  de UGT o  fins que no s’arribi a un nou acord que inclogui les reivindicacions que vam posar sobre la taula i que no van ser acceptades, en la mesura en que representen un greuge en relació amb altres treballadors, sol·licito la paralització de la percepció del nou complement del lloc de treball d’atenció al públic que ocupo a Gestió i Control d’ingressos de Dret Públic  . Així ho he comunicat a Recursos Humans, perquè penso que els treballadors que exercim funcions sindicals hem de saber donar exemple mentre exercim aquestes tasques a un sindicat.

Carmen Lucena Serrano
Secretaria General 
UGT Ajuntament de Badalona
Francesc Layret, 65-71, 2n. pis  
Correu-e: clucena@badalona.catext: 934832851  int:2851  Fax: 93 4640646

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada