dijous, 4 de setembre del 2014



Benvolguts companys i companyes,

Com molts ja sabeu, el proper 11 de setembre estan convocades un seguit d’accions reivindicatives a tot Catalunya a favor del dret a decidir i de la convocatòria de la consulta ciutadana del 9-N. Les organitzacions sindicals, associacions veïnals i diverses entitats de les agrupades en la campanya Per una Catalunya Social, continuadora de les mobilitzacions dutes a terme per la plataforma "Prou Retallades!", vam acordar el passat mes de Juliol participar activament en les mateixes.

Volem fer visible la nostra presència afirmant que decidir és democràcia i reiterant la nostra ferma defensa dels drets socials i la nostra oposició a les polítiques regressives que soscaven i empobreixen a la població. Ni la democràcia es redueix a votar cada quatre anys, ni el dret a decidir es pot limitar a determinats aspectes de la vida política, sinó que ha d’abastar a totes les qüestions que afecten a la ciutadania, també en tot allò relatiu als drets de protecció social que per nosaltres són indestriables d’un veritable projecte nacional democràtic.

Per tot això, tots aquells que vulgueu podeu participar a les 16’30 hores en el bloc Per una Catalunya Social que s’ubicarà a la Gran Via de Barcelona, entre Balmes i Rambla Catalunya (trams 57 i 58) formant part de la V de la Via Catalana 2014 que simbolitzarà de ben segur la profunda aspiració de la ciutadania a decidir el futur d’aquest país.


Rebeu una salutació ben cordial, 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada