dimarts, 30 de setembre del 2014

Els salaris dels treballadors tenen prioritat absoluta.




Donat que l’Ajuntament no garanteix el pagament de les següents nòmines invocant l’ incompliment de la Generalitat a l’hora de fer efectiva la seva aportació. Els empleats no poden ni han d’assumir els riscos ni les pèrdues de L’Empresa, percebent només el 60% DE L’ IMPORT DE LA NÒMINA DEL MES DE SETEMBRE i sense tenir CAP GARANTIA  de cobrament de les properes.

Ens solidaritzem amb tots els nostres companys i companyes de PATRONAT DE LA MÚSICA DE BADALONA i amb les seves justes reivindicacions. Expressem el nostre suport i adhesió a la convocatòria de ASSEMBLEA DE TREBALLADORS, per al proper divendres 3 d’octubre.

La Secció Sindical de la UGT no pot menys que condemnar i lamentar aquesta situació d’incertesa laboral i econòmica que pateixen.
D’altra banda, pesem que és molt important per a una part dels ciutadans de Badalona que es mantingui aquest mitjà d’educatiu, no podem quedar-nos orfes d’aquest espai cultural i educatiu.
Des de la UGT fem una crida a L’Empresa perquè "aguanti" el Patronat  i segueixi negociant amb els treballadors, amb l’objectiu d’arribar a un acord que permeti i asseguri la garantia de percebre el salari que els correspon sense sobresalts ni preocupacions.

adjuntem la nota que hem rebut del Comitè d'Empresa del Patronat de la Música


De: Comitè Empresa Patronat Música [mailto:comite.empresa.pmb@gmail.com]
Asunto: situació laboral dels treballadors del Conservatori i Escola de Música de Badalona

Bon dia,

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que els treballadors  del   PATRONAT DE LA MÚSICA DE BADALONA  només  hem  percebut el 60% DE L’ IMPORT DE LA NÒMINA DEL MES DE SETEMBRE i no tenim CAP GARANTIA  de cobrament de les properes.

Aquesta situació es ve repetint els últims tres cursos.

Davant d’aquesta incertesa, el Comitè d’Empresa del Patronat té concertada una reunió amb l’alcalde de Badalona, Sr. García Albiol, el dia 16 d’octubre, per tal de trobar una sortida a aquest problema.

Així mateix, el Comitè  ha convocat una ASSEMBLEA DE TREBALLADORS, per al proper divendres 3 d’octubre, per posar en comú tots aquests aspectes i  decidir quines mesures s’adoptarien en el cas que la situació no es solucioni.

Un agrairíem que us féssiu ressò de la preocupació que estem patint tots els treballadors del Patronat.

Moltes gràcies,
El Comitè d'Empresa del Patronat de la Música de Badalona



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada