dimecres, 24 de juliol del 2013





Des de la UGT reafirmem la voluntat de seguir treballant de manera conjunta per la unitat d’acció sindical, a pesar de la confrontació natural entre els diferents sindicats en les eleccions sindicals per la representativitat a la nostra Empresa. La unitat d’acció dels sindicats, pensem que "no està en discussió" i és més imprescindible i inqüestionable que mai. En uns temps tan difícils com els actuals on s’accentuen encara més, les greus dificultats per les quals travessa la negociació collectiva per a afrontar els molts reptes que implica la situació existent de crisi.

Des de la nostra secció sindical vam deliberar que, la unitat d’acció sindical no és patrimoni dels dirigents sindicals, sinó dels treballadors i treballadores, i està clar que hem de treballar per al seu funcionament i efectivitat perquè no pot ser d’una altra manera.
Per tant, des de la UGT volem donar el nostre més absolut recolzament a la Moció que presentarà el mes de setembre CCOO amb el suport dels grups municipals.

Fa un temps després del nostre comunicat, reclamant al Sr. Alcalde que  almenys prengués JA les mesures corresponents a causa de les diferents sentències favorables al reconeixement del pagament dels dies meritats fins que se’ns va sostreure la paga de Nadal als Funcionaris i que després ja vindrà la sentència del Tribunal Constitucional….

Les seccions sindicals d' UGT i CCOO en aquell moment vam parlar de treballar conjuntament per a recuperar ara  els dies que ens corresponen. Nosaltres no busquem protagonismes per tant, donem suport i agraïm el treball i les propostes de tots els sindicats sense excepció (PSU, CCOO, SFP, SPPME), coincidint en  unes i en unes altres no a les Taules de Negociació, però sempre defensarem les propostes  a les quals els treballadors i treballadores guanyem conjuntament, sense “beneficis específics, individualistes i/o particulars”.

En uns moments molt complicats de crisi econòmica,deterioració social i democràtic, molts ulls es tornen als sindicats a l’espera de trobar organitzacions que defensin els interessos dels treballadors i els ciutadans.

Els sindicats hem estat capaços de defensar i de resistir en temps de crisi econòmica, que no és el mateix que estar a la defensiva,  perquè estan a la defensiva els que no tenen ni propostes ni alternatives i nosaltres sí les tenim.



NO CALLAREM !!!                   UNITS FEM FORÇA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada