dimarts, 30 de juliol del 2013

Va arribar per fi l’estiu i amb ell, les anhelades vacances






Ha arribat l’estiu i ens mereixem totes i tots gaudir-lo com mai. La societat ha sofert com mai, amb una crisi que ha arribat a tots els racons i que ha ficat pressió a tots els nivells, tant personal com professional.
Després d’un any de molt treball, esforç i dedicació ens prenem unes vacances per a gaudir de les nostres famílies. Per altra banda durant aquest impass estival desitgem i esperem que reprengueu forces i convicció per a unir-vos “al nostre club”, el dels somiadores i treballadores en nous projectes . Uneix-te i guanya!

Nosaltres ens anem de vacances. Així que durant el mes d’agost veureu poca activitat per aquí, però de moment us avancem que el proper 12 d’agost celebrem el 125è aniversari de la nostra organització, la Unió General de Treballadors. Per aquest fet estem organitzant una sèrie d’actes per poder commemorar aquesta data tan assenyalada i especial per a nosaltres. Si voleu venir a gaudir, quedem a les 10 del mati del proper dilluns 12 d’agost a la porta del parc de la ciutadella, a la banda que dóna a l’estació de França (rotonda del Zoo).
Reserveu-vos aquesta data a les vostres agendes, atès que 125 anys no es compleixen cada dia!!!
Això sí, al setembre tornarem amb les piles carregades i amb vosaltres!!!!!
La UGT desitja a totes les companyes i companys unes felices vacances estiuenques i feliç descans per a reposar forces per a seguir treballant entre totes i tots. Passeu-lo bé!!!
FELIÇ ESTIU I A DESCANSAR!!!!!! Ens veiem a la volta!!!!
Us desitgem unes bones vacances!!!!


També ens trobareu:

twitter (@ugtajbdn)
Facebook (ugt.ajuntamentdebadalona@facebook.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada