dilluns, 29 de juliol del 2013

El PP de Badalona es nega a facilitar informació i explicacions sobre el Pla d’Ocupació de 2013



L’Ajuntament de Badalona ha incorporat 204 places de plans d’ocupació el passat 1 de juliol des de la més absoluta manca de transparència vers els membres del Consell d’Administració de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) i la ciutadania de Badalona en general.

Els sindicats UGT i CCOO, l’Assemblea d’Aturats de Badalona, la FAVB i els Grups Municipals del PSC  i d’ICV-EUiA varem demanar conjuntament fa deu dies una reunió amb el màxim responsable de l’IMPO per conèixer de primera mà les característiques de l’oferta d’ocupació derivada del Pla de suport a l’ocupació 2013, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i el desenvolupament del procés de selecció per cobrir els llocs de treball.

La resposta a la petició, que ha costat que ens donessin, ha estat negativa. No volen fer aquesta reunió.
Les organitzacions esmentades volem denunciar que tenint en consideració que:
  • L’Ajuntament no ha aportat recursos propis al Pla d’Ocupació.
  • La receptivitat a les propostes i crítiques que des del Ple Municipal i des de les organitzacions sindicals i socials s’han fet al voltant dels requisits d’accés, dels salaris previstos, de la forma d’assignació dels llocs de treball, etc., ha estat nul·la.
  • La setmana passada es va convocar a les persones que han accedit al Pla d’Ocupació a una “sessió inaugural”, d’assistència obligatòria, amb l’alcalde (ajornada unes hores més tard).
I valorant que la negativa a celebrar la reunió no ajuda a esvair els dubtes i recels que el conjunt del procés i especialment l’assignació dels llocs de treball estant generant a Badalona,  demanarem la convocatòria urgent d’un Consell d’Administració Extraordinari de l’IMPO en el que s’aporti la informació sol·licitada.
Per a denunciar la falta de transparència del Govern del Partit Popular, també en el marc de les polítiques d’ocupació, convoquem conjuntament una roda de premsa.


També ens trobareu:

twitter (@ugtajbdn)
Facebook (ugt.ajuntamentdebadalona@facebook.com)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada