divendres, 4 d’octubre del 2013

Contestació al Sr. Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, d’ uns pobres sindicalistes

Contestació al Sr. Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona,
d’ uns pobres sindicalistes



Ara des de Badalona també volen apuntar -se a la nova moda . Rajar dels sindicalistes . Veiem alguns polítics llançant discursos i missatges sobre la seva actual falta d’utilitat per als treballadors , politització , corrupció , malbaratament econòmic ...
Per a aquests " polítics " clar , la destrucció del sindicalisme fa molt més fàcil la tasca dels governants , sense mobilitzacions ni vagues .

" Que bé estaríem sense sindicats " pensen alguns . Intenten que impregni entre la gent , el seu discurs carregat d’improperis , crits , oportunisme , mala llet , però sobretot, un enorme buit d’arguments que es resumeix en : " Pel  que fan, millor que no facin res" .

"S’estan gratant la panxa " és el que va dir el Sr Xavier Garcia Albiol alcalde de Badalona , en una de les ultimes tertúlies a què assisteix .

Doncs bé Sr Garcia Albiol, aquests sindicalistes ( Ia molta honra ) , volem recordar-li que la LOLS , 2 de agost de 1985, aquesta Llei orgànica pretén unificar sistemàticament els drets i llibertats en un desenvolupament progressiu i progressista del contingut essencial del dret de lliure sindicació reconegut en la Constitució de 1978 , que és el resultat d’un amplíssim consens i està plenament integrada en la tradició democràtica occidental .

Possiblement la manera de pensar d'aquells que menyspreen els sindicalistes , és defensar que és millor ser banquer xucla sangs , ser polític en qualsevol de les seves variables ( regidor , alcalde, o delegat provincial . ) I "trincar" tot el que es vulgui , acceptar suborns i vestits , fer xantatges , revendre terrenys públics , retallar el sou als treballadors o directament acomiadar sense indemnització . Es pot , fins i tot , augmentar el rebut de la llum als pensionistes fins asfixiar-los econòmicament , o sortir en fotos besant nens i ancians mentre els col·legis i asils cauen a trossos , cobrar dues o tres sous en tres càrrecs diferents , declarar a Hisenda que es està arruïnat mentre es cobra de mil tripijocs diferents , perquè el seu fill obtingui la beca que li permeti comprar -se una moto a costa de l'Estat . En aquest maleït país es pot ser el que es vulgui , però no sindicalista .

Sr Garcia Albiol aquests sindicalistes ( i a molta honra ) , també volem recordar-li que ja no estem en temps de la Dictadura , on el " fantàstic " marc de negociació col • lectiva franquista , excloïa la llibertat sindical i només existia el Sindicat Vertical que integrava obligatòriament tant a patrons com a obrers en un mateix sindicat controlat per l’Estat . Que cert és que el discurs antisindical es troba fortament arrelat en la cultura política popular de la dreta espanyola .

Acabem amb els sindicats ! Sí , tot segueix un guió fixat i, al final , el Govern espanyol "disposarà segons el que li ha ordenat la patronal , espanyola o alemanya" , que és la que " dóna les ordres" .

Perquè són vostès els que :

Li donen milions i milions a la banca perquè després ho paguem tots els treballadors .

Retallen el sou .

Retallen les pensions .

Pugen l’edat de jubilació .

Ens roben una paga extra als funcionaris .

Ens fan pagar els medicaments .

Retallen en Sanitat .

Retallen en Educació .

Retallen les beques .

Retallen , retallen , retallen ...

En tot just dos anys , hem perdut amb les "retallades " d’aquest Govern 30 anys de construcció democràtica " en drets socials . L’ajuda a la dependència és amb molt , " la retallada més canalla " , ja que està provocant" una regressió cap a la beneficència " .

Que bé asfaltat els estem deixant el camí als que realment ens exploten cada dia . Deixem que la patronal i els bancs regulin els horaris , les pensions , els sous , les condicions laborals i els costos de l’acomiadament .

Sr Xavier Garcia Albiol ha pensat que si realment vostès realitzaran millor la seva feina , nosaltres pobres sindicalistes no hauríem d’utilitzar tantes hores a la nostra activitat sindical ....






També ens trobareu:

twitter (@ugtajbdn)
Facebook (ugt.ajuntamentdebadalona@facebook.com)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada