dimarts, 29 d’octubre del 2013

Solidaritat amb els treballadors del Conservatori Professional de Música de Badalona









La plantilla de treballadores i treballadors del Conservatori de Música de Badalona necessiten  de la nostra  solidaritat i comprensió per defensar els seus sous i els seus drets .
Entenent que el no pagament de la seva nòmina arribin a  perjudicar molt seriosament  el normal desenvolupament de la seva vida tant personal com familiar .


La secció sindical d’UGT vol recolzar la lluita de les treballadores i treballadors del Conservatori de la Música  per la defensa dels seus  drets laborals,  amb dignitat i consciència de classe.




Interpretacions injustes que fa l’empresa sobre el dia fixat per al cobrament de la nòmina.

En la legislatura passada, a proposta de la UGT, es va fixar un dia de cobrament concret de la nòmina que no existia. Per als mesos ordinaris el dia 28 de cada mes, havien de tenir tots els treballadors / es disponible la nòmina al seu compte bancari (caixes, bancs).Per a les pagues extres el dia de cobrament es fixava el 23, perquè estigués disponible (caixes, bancs).

Nou incompliment d’acords, si bé darrerament, des de l'Ajuntament l’ ingrés s’ha fet dins el termini establert , la nòmina d’octubre ha batut el rècord. Una part de la plantilla fins dema , no tindrà disponible els diners.


L'Ajuntament hauria de pagar als treballadors / es els interessos de demora per no poder fer front als pagaments, que cada un tingui compromesos amb anterioritat, precisament, per tenir fixat el dia de cobrament en un Acord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada